Mozzart Bet promocije

Pogodi najduži tiket

Mozzart ponovo pomijera granice. Osvoji vrijedne nagrade svakog dana od 1. 12. 2021. do 31. 12. 2021. Budi pobjednik i na duge staze, jer možeš da osvojiš glavnu zvijerku – BMW X1.

POGODI NAJDUŽI TIKET

» Rezultate prati ovdje «

Nagradna igra traje još:

Svakog dana tokom trajanja nagradne igre pogodi najduži tiket i osvoji ULTRA SMART PAKET:

  • Samsung S21 ultra
  • Samsung LED TV Smart UHD
  • Samsung Smart Watch.

Na kraju nagradne igre, najbolji igrač sa najdužim pogođenim tiketom tokom čitavog perioda trajanja igre, osvaja BMW X1. Da li si spreman da budeš pobjednik?

Kako učestvovati?

Nagradna igra traje od 1. 12. 2021. do 31. 12. 2021. do 21.00 časova.

Dakle, nagradna igra je podijeljena na 31 etapu. Svaka etapa počinje u 7.00 i završava u 23.59 časova (osim posljednjeg dana nagradne igre kada završava u 21.00).

Pobjednik na dnevnom nivou je igrač koji ima dobitni tiket sa najvećim brojem pogođenih parova čija je svaka pojedinačna kvota jednaka ili veća od 1,35 u okviru etape.

Pobjednik u nagradnoj igri na globalnom nivou je jedan učesnik koji ima dobitni tiket sa najvećim brojem pogođenih parova u nekoj od etapa, čija svaka pojedinačna kvota je 1,35 ili iznad navedene kvote, tokom ukupnog trajanja nagradne igre

Uslovi

  • U obračun za nagradnu igru ne ulaze tiketi sa uplatom manjom od 1 KM, sa manje od četiri odigrana para, sistemski tiketi, live bet tiketi, tiketi sa brzim klađenjem ili klađenjem na druge nesportske igre, kao i tiketi koji ostvaruju benefit “Naplati promašaj”.
  • Minimalan broj događaja na tiketu je 4 sa pojedinačnom kvotom jednakom ili većom od 1,35.
  • Ukoliko tiket sadrži i druge parove čija je kvota manja od 1,35, tiket učestvuje u nagradnoj igri, ali bez navedenih parova.
  • Svi događaji na jednom tiketu moraju da počinju u utvrđenom periodu etape, a tiket mora biti uplaćen u periodu trajanja etape, odnosno navedenog dana.
  • Jedan dobitnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Dnevne rezultate prati na ovoj stranici ili na Mozzart uplatno-isplatnim mjestima.

Napomena: zvanična pravila možeš da preuzmeš ovdje.

od 1. 12. do 31. 12. 2021.

Budi pobjednik