Mozzart Bet promocije

Slušajte MOZZART na frekvenciji 100,4 MHZ!

Čitate nas, gledate nas, od sada možete i da nas slušate!

Najzanimljivije i najnovije kladioničarske informacije saznajte od 1. maja i na radiju SPORT FM!

Od 1. maja sve najzanimljivije i najnovije kladioničarske informacije saznajte na dobro poznatoj frekvenciji 100,4, odnosno na radiju SPORT FM.

Bićete u prilici da čujete najave najinteresantnijih sportskih događaja sa kvotama, najnovije promjene rezultata, obavještenja o najigranijim mečevima i promjenama kvota, najvažnije sportske vijesti, analize i još mnogo toga!

 

Slušajte SPORT FM tokom cijelog dana da budete u toku, a pogotovo u sljedećim terminima…

PRELAZ U BOLJI DAN
* Svakog radnog dana od 07.30 do 09.30

Najava najvažnijih mečeva za predstojeći dan, sa informacijama o kvotama, statistici, povrijeđenim igračima… Osvrt na jučerašnji dan, zanimljivi tiketi. Dakle, dok idete ka poslu, u svom automobilu ili na telefonu radio skalu „zakucajte“ na 100,4 MHZ i bićete spremni za novi dan.

MOZZART SPORTSKI VIKEND
* Subotom i nedjeljom od 10.00 do 18.00

Sve promjene rezultata, uz informacije o promjenama kvota za LIVE BET. Strijelci, kartoni, poluvrijeme, kraj meča… Dakle, sve informacije važne za vaše tikete možete pratiti na SPORT FM-u.

MOZZART NAJAVA KOLA
* Petkom od 16.00 do 18.00

Ukolike niste u mogućnosti da ispoštujete omiljeni ritual svih kladilaca i petkom popodne dobro probistrite listu, mi ćemo to uraditi za vas. Najava kola za vikend, uz termine mečeva, kvote, statistiku, i razne druge informacije čućete na SPORT FM radiju.

Uz ove tri emisije, očekuje vas još mnogo prijatnih iznenađenja na SPORT FM-u.

Budite u toku, slušajte MOZZART na SPORT FM-u.

MozzartBet – Dio tvog života!