Mozzart Bet promocije

Uslovi učešća u promociji ,,Reel Talent Quickfire“

Uslovi učešća u promociji ,,Reel Talent Quickfire“

1. Promociju ,,Reel Talent“ organizuje game provajder Microgaming, a u njoj mogu učestvovati svi igrači koji su registrovani na sajtu mozzartbet.ba.

2. Sve vremenske odrednice u ovim uslovima učešća u promociji navedene su po našoj vremenskoj zoni (CET).

3. Promocija počinje u ponedjeljak 12. 11. od 00.01 časova i trajaće do utorka 20. 11. 2018. do 23.59 časova. U promociji učestvuje desktop i mobilna igra „Reel Talent”.

4. Nagradni fond je 25.000 evra koji je raspoređen u više nagrada:

4.1. Jedna gotovinska nagrada u iznosu od 5.000 evra;
4.2. Tri gotovinske nagrade, svaka u iznosu od 1.000 evra;
4.3. Deset gotovinskih nagrada, svaka u iznosu od 500 evra;
4.4. Dvadeset gotovinskih nagrada, svaka u iznosu od 200 evra;
4.5. Trideset gotovinskih nagrada, svaka u iznosu od 100 evra; i
4.6. Sto gotovinskih nagrada, svaka u iznosu od 50 evra.

5. Operater zadržava pravo da nagrade zamijeni drugim nagradama slične vrste ili vrijednosti bez obavještenja. Nagrade se ne mogu mijenjati niti prenositi.

6. Igrač može učestvovati u promociji na sljedeći način:

6.1. Igrač koji izvrti/obrne 50 KM u igri ,,Reel Talent“ u periodu između ponedjeljka 12. 11. 2018. od 00.01 časova do utorka 20. 11. 2018. do 23.59 časova, automatski će dobiti jedan virtuelni vaučer koji mu obezbjeđuje učešće u izvlačenju jedne od navedenih nagrada.

6.2. Ne postoji ograničenje u broju puta koliko igrač može učestvovati u promociji i dobiti šansu da osvoji jednu od nagrada. Broj virtuelnih vaučera nije ograničen. Što je veći broj vaučera, igrač ima veće šanse za osvajanje jedne ili više nagrada.

6.3. Dobitnici se biraju metodom slučajnog odabira, a izvlačenje nagrada će biti u ponedeljak 26. 11. 2018.

7. Po izvlačenju nagrada, dobitnici će biti obavješteni na sledeći način:

Svi dobitnici nagrada biće obavješteni na e-mail adresu kojom su registrovani na sajtu mozzartbet.ba.

Izvlačenje se vrši u ponedeljak 26. 11. 2018. Dobitnik nagrade mora da prihvati nagradu u roku od 48 sati po prijemu obavještenja o istoj od strane Mozzart Bet-a. Neće biti ponovnog izvlačenja.

8. Učesnici prihvataju i slažu se da budu obavezani ovim uslovima učešća samom prijavom za učešće u promociji. Operater zadržava pravo da odbije ulazak ili dodjelu nagrade svakome ko je prekršio te uslove.

9. Operater zadržava pravo da smatra ništavnim, poništi, suspenduje ili izmijeni promociju ukoliko to postane neophodno. Odluka operatera u pogledu bilo kog aspekta promocije je konačna i obavezujuća i oko takve odluke se neće ulaziti u bilo kakvu prepisku.

10. Učesnici prilikom podnošenja uloga za učešće u promociji prihvataju i saglasni su da su ovi uslovi obavezujući. Operater zadržava pravo da odbije ulog ili odbije da dodeli nagradu svakome ko prekrši ove uslove.

11. Operater i njegov davalac licence nisu odgovorni za bilo kakvu štetu, gubitak, povredu ili razočaranje koje pretrpi igrač koji je ušao u promociju ili pretrpljene kao rezultat prihvatanja bilo koje nagrade. Osvajači nagrada i igrači se slažu da oslobađaju, ne traže odštetu od operatera i njegovog davaoca licence bilo kog zahteva, nadoknade štete ili odgovornost zbog bilo kakvih povreda, štete ili gubitaka nanesenog bilo kojoj osobi ili imovini bilo koje vrste, koji su u potpunosti ili nekim dijelom direktna ili indirektna prihvatanja, posjedovanja, korišćenja ili zloupotrebe bilo koje nagrade ili učešća u ovoj promociji.

12. Od osvajača nagrada može biti zatraženo da učestvuju u reklamama u vezi sa promocijom, što može uključivati objavljivanje njihovog imena i fotografije na bilo kom mediju. Operater i/ili njegov davalac licence može, uz izričitu saglasnost osvajača nagrade, koristiti širom svijeta i to na bilo kom mediju dobitnički ulog ili osvojenu nagradu u marketinške ili promotivne svrhe na svojim veb sajtovima i kanalima društvenih mreža tokom perioda promocije i u toku razumnog vremena nakon istog. Operater od dobitnika pribavlja:

12.1. Izričitu i isključivu dozvolu da koristi bilo koji sadržaj (što može uključiti, ime učesnika, sliku ili predstavljanje) u cijelom svijetu za specifične svrhe;

12.2. Potvrdu da se dobitnik nagrade ne protivi tome da operater i izdavalac njegove licence čuvaju, u cjelosti ili djelimično, kopiju u navedene svrhe ili da čuvaju podatke potrebne za kontaktiranja dobitnika nagrade i to samo u svrhu kontaktiranja istog (ih); ili da prenese dio ili čitavo učešće u promociji i podatke za kontaktiranje van teritorije Evropske ekonomske zone (EEZ), posebno na ostvro Men, isključivo u svrhe opisane u ovom 11 paragrafu;

12.3. Priznanje da operater i davalac licence neće biti dužni da koriste bilo koji dio uloga i da dobitnik nagrade neće imati pravo da ubira bilo kakav prihod koji bi mogao da bude vezan za ulog.

13. Dostupnost ove promocije ne smatra se ponudom ili pozivanjem da se iskoristi promocija u bilo kojoj zemlji ili pod jurisdikcijom u kojoj takva upotreba nije dozvoljena.

14. Na igraču je odgovornost da se postara da je njegovo učešće u promociji legalno na teritoriji na kojoj plasira svoje uloge u realnom novcu na veb sajtu mozzartbet.ba

Ovu promociju organizuje kompanija Microgaming i u njoj učestvuju svi operateri koji koriste usluge kompanije Microgaming.

Ovi uslovi važe samo za promociju ,,Reel Talent Quickfire“.

Microgaming zadržava sva prava i svakog momenta može izmeniti pravila.

 

 

Rezultati:

Nije bilo dobitnika.