Mozzartbet RS

PROMAŠI SVIH PET PAROVA I OSVOJI BONUS!

**Član 1: ORGANIZATOR**

Akciju organizuje YouTube fan kanal Mozzart Bet BiH, u daljem tekstu: Organizator.

**Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA SPROVOĐENJA AKCIJE**

Akcija “PROMAŠI 5 PAROVA” sprovodi se u svrhu promocije Organizatora. Akcija počinje 16. 11. 2018. godine nakon objave akcije i traje do 17. 11. 2018. godine do početka utakmice TURSKA – ŠVEDSKA (18.00), te se odnosi na cijelo područje Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.

**Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE**

Promotivni materijali biće dostupni na internet stranici Organizatora.

**Član 4: FOND POKLONA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR**

Poklone će dobiti tri fizička lica koja najbrže daju tačne odgovore na sljedeći zadatak: PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA:

Subota 17. novembar 2018.
TURSKA – ŠVEDSKA (18.00)
ITALIJA – PORTUGALIJA (20.45)

Nedelja 18. novembar 2018.
ENGLESKA – HRVATSKA (15.00)
SEVERNA IRSKA – AUSTRIJA (18.00)
ŠVAJCARSKA – BELGIJA (20.45)

Pitanje će biti dostupno na YouTube fan kanalu Mozzart Bet BiH u okviru YouTube objave specijalno kreiranog za ovu priliku u 16.30 časova 16. 11. 2018. Redoslijed učesnika koji dobijaju poklone koji su tačno riješili zadatak PROMAŠI 5 PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA biće određen po hronološkom redu, tako da poklone dobijaju najbrža 3 učesnika.

Prvi poklon – za korisnika koji prvi po hronološkom redu postavi tačan odgovor na zadatak “PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA“ je BONUS 50 BAM
Drugi poklon – za korisnika koji drugi po hronološkom redu tačno odgovori na zadatak “PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA“ je BONUS 30 BAM.
Treći poklon – za korisnika koji treći po hronološkom redu tačno odgovori na zadatak “PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA“ je BONUS 15 BAM.

**Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA**

Pravo učestvovanja u akciji imaju sva punoljetna fizička lica sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini koji su registrovani na sajtu MozzartBet.ba.

**Član 6: KAKO UČESTVOVATI U AKCIJI**

Prijavom na YouTube akciju učesnik prihvata Uslove korišćenja i pravila akcije. Cilj je da pronađemo tri fizička lica koja najbrže daju tačan odgovor u komentaru YouTube objave kreirane za ovu priliku na postavljeno pitanje koje će biti dostupno na Youtube fan kanalu Mozzart Bet BiH i riješe zadatak PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA, dobitnici se biraju po kriterijumu iz člana 4.

Prognoze isključivo i jedino mogu biti:
1 (pobjeda domaćina) X (neriješen ishod) 2 (pobjeda gostiju).

Parovi su:

Subota 17. novembar 2018.
TURSKA – ŠVEDSKA (18.00)
ITALIJA – PORTUGALIJA (20.45)

Nedelja 18. novembar 2018.
ENGLESKA – HRVATSKA (15.00)
SEVERNA IRSKA – AUSTRIJA (18.00)
ŠVAJCARSKA – BELGIJA (20.45)

Potrebno je tipovati drugačiji rezultat (1 (pobjeda domaćina) X (neriješen ishod) 2 (pobjeda gostiju)) od onog koji će se desiti na utakmicama koje su prikazane iznad. Organizator će po završetku poklon akcije, konkaktirati dobitnike odgovorom na postavljen komentar u postu. Isto fizičko lice može učestvovati u poklon akciji samo jednom. Višestruko učestvovanje biće obrisano i nevažeće.

**Član 7: IZBOR DOBITNIKA**

Dobitnici su tri fizička lica koja najbrže daju tačan odgovor na postavljeno pitanje koje će biti dostupno na YouTube fan kanalu Mozzart Bet BiH i riješe zadatak PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA, u okviru YouTube objave kreirane specijalno za ovu prilliku. Ukoliko više od tri učesnika tačno odgovore, biraće se dobitnici po kriterijumima iz Člana 4 ovih Pravila.

**Član 8: KAKO PREUZETI POKLON**

Dobitnik poklon akcije dobiće detaljna uputstva putem inboxa YouTube fan kanala Mozzart Bet BiH.

Pokloni se ne mogu zamijeniti za novac.

**Član 9: UČESNICI U AKCIJI**

Učesnici koji učestvuju u akciji ne mogu zahtijevati poklone u većim količinama ili drugačije poklone od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovoj akciji, učesnici prihvataju ova Pravila.

**Član 10: GREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE**

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakav poklon. Više takmičara sa istim imenom i prezimenom i istim gradom stanovanja smatraće se jednim dobitnikom. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalifikovati učesnike u sljedećim slučajevima:

učesnici koji više od jednom tipuju u komentaru ili komentarima
učesnicima koji nisu pravilno naveli komentar prema Pravilima
učesnicima koji su postavljen komentar izmijenili (edit opcija)
učesnicima koji su tipovali nakon početka prve utakmice
učesnicima koji nisu punoljetni
ime i prezime YouTube naloga koji da komentar mora biti isto kao i ime i prezime na mozzartbet.ba nalogu i ličnim dokumentima

**Član 11: PUBLICITET**

Učestvovanjem u ovoj akciji, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici akcije, njihovo ime i prezime mogu objaviti od strane Organizatora i koristiti bez naknade u pisanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

**Član 12: OBJAVA DOBITNIKA**

Imena dobitnika poklon akcije biće objavljena narednog dana u komentaru onih tri dobitnika koji su najbrže po hronološkom redu tačno tipovali na pitanje na YouTube kanalu Organizatora “PROMAŠI 5. PAROVA IZ SLJEDEĆIH UTAKMICA“.

**Član 13: MALOLJETNI UČESNICI U POKLON AKICIJI**

Maloljetnici nemaju pravo da učestvuju u poklon akciji.

**Član 14: POREZI**

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane sa poklonima.

**Član 15: MOGUĆNOST PREKIDA POKLON AKICIJE**

Organizator zadržava pravo da promijeni trajanje akcije u bilo kom trenutku. Učesnici će o izvanrednom prekidu poklon akcije biti obavješteni putem newslettera ili na internet stranici Organizatora.