Mozzart Bet promocije

Registruj se i osvoji 10 KM bonusa

Kako biste bili sigurni da ćete dobiti bonus, PAŽLJIVO pročitajte čitavo uputstvo u nastavku do samog kraja!

O ČEMU SE RADI

Prvih 100 igrača koji se registruju na sajtu www.MozzartBet.ba tokom srijede (19. februara 2020.) i ispune uslov da u sklopu svog korisničkog imena upišu “mbih”, dobijaju po 10 KM na računu za besplatno klađenje u četvrtak 20. februara 2020!

USLOV

Prilikom odabira korisničkog imena, tokom procesa registracije, potrebno je da upišete slova mbih bilo gdje unutar username-a, odnosno korisničkog imena. Na primjer, možete da odaberete i upišete: “selmambih“, “mbih.alen“, “marko_mbih” (bez navodnika) ili bilo koju drugu dozvoljenu varijantu koja uključuje ova četiri slova – “mbih“.

KAD I KAKO STIŽE BONUS?

Registracija se vrši na sajtu www.mozzartbet.ba, a svima koji osvoje bonus, isti dodjeljujemo u četvrtak 20. 2. 2020. i šaljemo e-mail obavještenje na registrovanu adresu (provjerite i spam folder) i kao poruku u inboks nalog.

VAŽNO:

1) Kad verifikujete nalog poslije registracije, obavezno se prijavite na Mozzart račun i kliknite na “započni klađenje”.

2) Nakon dodjele bonusa, na mejl koji ste koristili za registraciju naloga, poslaćemo Vam uputstvo kako da aktivirate bonus. Zato u četvrtak u poslijepodnevnim časovima obratite pažnju na e-mail inbox (provjerite i foldere kao što je “spam”, “promotions” itd. kako ne biste zagubili poštu).

Uputstvo za registraciju na Mozzart Bet sajt:

Kako da se registrujem na Mozzart Bet sajtu?

Srećno!

#DioTvogŽivota