Mozzart Bet promocije

Registruj se i osvoji 10 KM bonusa

Kako biste bili sigurni da ćete dobiti bonus, PAŽLJIVO pročitajte čitavo uputstvo u nastavku do samog kraja!

O ČEMU SE RADI

Prvih 100 pripadnica ljepšeg pola koje se registruju na sajtu www.MozzartBet.ba tokom današnjeg ili sutrašnjeg dana i ispune uslov da u sklopu svog korisničkog imena upišu “mbih”, dobijaju po 10 KM na računu za besplatno klađenje.

Akcija traje tokom subote 5. 10. i nedjelje 6. 10. 2019, a dodjela u ponedjeljak 7. 10. 2019.

💝🎁 Ukoliko izvršite i prvu uplatu, dobijate 15 besplatnih spinova na onlajn kazinu gratis! 🎁💝

USLOV

Prilikom odabira korisničkog imena, tokom procesa registracije, potrebno je da upišete slova mbih bilo gdje unutar username-a, odnosno korisničkog imena. Na primjer, možete da odaberete i upišete: “anambih“, “mbih.nevena“, “lejla_mbih” (bez navodnika) ili bilo koju drugu dozvoljenu varijantu koja uključuje ova četiri slova – “mbih“.

Ne zaboravite potom da verifikujete nalog putem mejla, te da se ulogujete na Mozzart i kliknete na “započni klađenje” (time ste završili registraciju).

KAD I KAKO STIŽE BONUS?

Registracija se vrši na sajtu www.mozzartbet.ba, a svima koji osvoje bonus, isti dodjeljujemo u PONEDJELJAK 7. 10. 2019.

Obavještenje i uputstvo stižu putem inbox poruke na Mozzart nalogu, kao i u obliku e-mail poruke na registrovanu adresu (provjerite i spam folder!) u poslijepodnevnim časovima.

VAŽNO:

1) Kad verifikujete nalog poslije registracije, obavezno se prijavite na Mozzart račun i kliknite na “započni klađenje”.

2) Nakon dodjele bonusa, na mejl koji ste koristili za registraciju naloga, poslaćemo Vam uputstvo kako da aktivirate bonus. Zato u srijedu u poslijepodnevnim časovima obratite pažnju na e-mail inbox (provjerite i foldere kao što je “spam”, “promotions” itd. kako ne biste zagubili poštu).

Uputstvo za registraciju na Mozzart Bet sajt:

Kako da se registrujem na Mozzart Bet sajtu?

Srećno!

#DioTvogŽivota