Mozzart Bet promocije

Uplate tokom vanredne situacije

Ukoliko vas zanimaju mogućnosti ISPLATE, kliknite OVDJE.

Onlajn klađenje na www.mozzartbet.ba je odličan izbor za zabavu kod kuće. Evo kako da uplatiš sredstva na svoj Mozzart Bet račun tokom vanredne situacije:

(1) MASTERCARD ILI MAESTRO KARTICA

Svoj račun možeš dopuniti putem MasterCard ili Maestro platnih kartica. Na svom Mozzart Bet nalogu u sekciji uplata možeš da odabereš ovaj način plaćanja. Na položeni depozit nema manipulativnih (dodatih) troškova i cijeli iznos je na tvom računu.

Više o uplati karticom pročitaj OVDJE.

(2) SMS MOZZART DOPUNA

Ukoliko ste korisnik m:tel prepaid računa (kredit “na dopunu”), svoj Mozzart Bet račun možete dopuniti tako što ćete poslati SMS na broj 065 1 345 sa sadržajem od 1, 2, 3 do 10 koji označava visinu vaše dopune u konvertibilnim markama.

Po uspješnoj obavljenoj transakciji dobićete SMS sa kodom Mozzart dopune koji ukucate na stranici mozzartbet.ba.

Više o uplati SMS porukom pročitaj OVDJE.

(3) UPLATNICA ILI ELEKTRONSKA UPLATNICA

Pošto uplatu na svoj Mozzart račun možeš izvršiti na bilo kojoj banci ili pošti u Bosni i Hercegovini, isto tako možeš uplatiti i putem aplikacije elektronskog bankarstva, odnosno preko aplikacije banke putem koje plaćaš račune i upravljaš bankovnim računima.

Novac je na tvom računu u roku od 24 sata, osim ukoliko uplatu vršiš vikendom (tada se vrši u ponedjeljak).

(4) MOZZART E-VAUČER I MOZZART DOPUNA

Na većini benziskih pumpi i marketa možete da kupite Mozzart E-vaučer ili Mozzart dopunu. Kod koji dobijete na E-vaučeru ili Mozzart dopuni unosite u adekvatno polje na svom računu.

(5) KLIKER I XBON VAUČER

Ove vaučere možeš da kupiš u marketima širom Bosne i Hercegovine. Sve što je potrebno jeste da u podešavanjima svog naloga upišeš kod koji dobiješ na listiću ovih vaučera za onlajn plaćanje. Više o vaučerima možeš da pročitaš OVDJE.

Zaigraj odmah na www.mozzartbet.ba