Mozzart Bet promocije

Pravila turnira

TOURNAMENT

1. Promocija će početi 26. oktobra 2020. u 12 časova i trajaće do 4. novembra 2020. 23:59 časova.
2. Igre koje učestvuju u promociji su: Wolf Gold, Sweet Bonanza, The Dog House, Mustang Gold, Chilli Heat, Madam Destiny, Hot to Burn.
3. Kriterijum za rangiranje na listu dobitnika je: Najveći jedinstveni dobitak u odosu na iznos beta pomnožen sa 1000. Što je veći iznos jedinstvenog dobitka u odnosu na bet, veći je krajnji rezultat.

4. Svi spinovi od 0,20KM i više na igrama iz promocije učestvuju u turniru.
5. Tabela se nalazi u samim igrama i prikazuje podatke iz stvarnog vremena. Videćeš sopstveni rezulat prikazan kao “you” i samo djelimične turnir ID-jeve drugih igrača koji se nalaze na tabeli.
6. U slučaju da dva ili više igrača imaju isti rezultat na kraju turnira, igrač koji je prvi došao do rezultata će imati bolje mjesto na tabeli.
7. Osvojeni vaučeri se ne mogu mjenjati niti prebacivati.
8. Vaučer će biti dodjeljen automatski na račun igrača, a najkasnije 24 časa nakon završetka promocije.
9. Vaučer će biti dodjeljen po spisku dole, a spisak vaučera nalazi se i na sekciji ‘Prizes’ u samim igrama iz promocije.

10. U ovoj promociji pravo da učestvuju imaju svi registrovani igrači na sljedećim sajtovima: mozzartbet.com; mozzart.com; mozzartbet.ba; mozzartbet.co.ke; mozzartbet.ro and mozzartkazzino.mk.
11. Ukupan fond vaučera za turnir iznosi 10.000 KM i za taj fond se bore svi igrači koji imaju pravo na učešće u promociji i koji budu imali adekvatan bet.

12. Mozzartbet zadržava pravo da izmjeni, otkaže, traži povrat ili odbije dodjelu vaučera u slučaju prekršenih uslova na sopstvenu inicijativu.

Srećno!

PRIZE DROPS

1. Promocija će početi 29. oktobra 2020. u 12 časova i trajaće do 1. novembra 2020. 23:59 časova.
2. Igre koje učestvuju u promociji su: Wolf Gold, Sweet Bonanza, The Dog House, Mustang Gold, Chilli Heat, Madam Destiny, Hot to Burn.
3. Svi spinovi od 0,20 KM i više na igrama iz promocije učestvuju u promociji.
4. U periodu kada traje prize drop, ukoliko igrač ima adekvatni bet, može da osvoji prize drop u bilo kom trenutku. Jedan igrač može da osvoji više od jednog vaučera tokom Prize Drops-a.
5. Igrač će automatski imati balans uvećan za iznos vaučera koji je dobio u Prize Drops promociji.
6. Pravila za Prize Drop se nalaze u svim igrama iz promocije i u stvarnom vremenu prikazuju koliko je vaučera preostalo za osvajanje.
7. Vaučeri će biti plaćeni po spisku dole, a spisak vaučera nalazi se i na sekciji ‘Prizes’ u samim igrama iz promocije.

8. U ovoj promociji pravo da učestvuju imaju svi registrovani igrači na sledećim sajtovima: mozzartbet.com; mozzart.com; mozzartbet.ba; mozzartbet.co.ke; mozzartbet.ro and mozzartkazzino.mk.
9. Ukupan fond vaučera za Prize Drop iznosi 4000 KM i za taj fond se bore svi igrači koji imaju pravo na učešće u promociji i koji budu imali adekvatan bet.

10. Mozzartbet zadržava pravo da izmjeni, otkaže, traži povrat ili odbije dodjelu vaučera u slučaju prekršenih uslova na sopstvenu inicijativu.

Srećno!