Mozzart Bet promocije

Nagrade padaju sa neba

Da li znaš za “Drops&Wins”?

U pitanju je globalna promocija u kojoj zajedno učestvuju Mozzart i Pragmatic Play. Nagradni fond iznosi nevjerovatnih DVA I PO MILIONA EVRA. Ako i ti želiš dio kolača, obrati pažnju.

Promocija startuje 11. februara i trajaće sve do 17. novembra 2021. U narednih 10 mjeseci učestvuj u nekom od četiri turnira svakog mjeseca i osvoji do 5.000 evra, kao i do 1.000 evra putem dnevnih prize drop akcija. Sve nagrade isplaćuju se u odgovarajućoj protivvrijednosti – konvertibilnim markama – po kursu unaprijed definisanom od strane provajdera.

Opšta pravila promocije

Drops & Wins – Keš nagrade cijelog dana – spinuj do pobjede

Učešćem u promociji svi igrači prihvataju opšta pravila promocije.

Mozzartbet i Pragmatic Play zadržavaju pravo da promociju prekinu u bilo kojem trenutku, kao i da ponište rezultate i ne isplate nagradu u slučajevima kada je rezultat igrača dijelom ili u potpunosti proistekao iz očigledne greške, tehničkog problema ili kvara na igrici, bez obzira da li su greška, problem ili kvar rezultat ljudske, mehaničke ili softverske greške, kao i u slučajevima prevare ili udružene igre od strane više igrača.

  • Drops&Wins promocija traje od 11. februara 2021. do 17. novembra 2021. godine.
  • Drops & Wins promocija se sastoji iz ukupno 40 (četrdeset) sedmodnevnih turnira, kao i 280 dana sa nasumičnim dnevnim nagradama koje se dodjeljuju paralelno (istovremeno) sa turnirom, od kojh se svaki održava od četvrtka u 00:00 do srijede u 23:59.
  • Drops & Wins promocija je podijeljena u 10 faza, od kojih se svaka sastoji iz četiri sedmodnevna turnira i 28 dana nasumičnih dnevnih nagrada koji se odvijaju paralelno (istovremeno).
  • Da bi učestvovali u Nedjeljnim turnirima i Dnevnim Prize Drop promocijama igrači moraju da se priključe promociji tako što će otvoriti bilo koju igru iz promocije i prihvatiti učešće u promociji klikom na „Priključi se“ opciju.
  • Ukupan nagradni fond promocije iznosi 2.500.000 evra.
  • Nagrade u okviru ove globalne promocije mogu se osvojiti u vidu keš nagrada i/ili u vidu množioca (multiplier) iznosa uloga.(i) Igrači koji učestvuju u promociji tokom regularnih nedjelja mogu osvojiti unaprijed definisane keš nagrade koje su prikazane u tabelama nagrada u Nedjeljnim turnirima (Regularne nedjelje) i dnevnim Prize Drop promocijama (Regularne nedjelje).

(ii) Igrači koji učestvuju u promociji tokom Multiplier nedjelja mogu osvojiti nagrade u vidu množioca iznosa igračevog uloga, ili na visinu uloga koji je utvrđen u pravilima Nedjeljnih turnira (Multiplier nedjelje) i dnevnim Prize Drop promocijama (Multiplier dani).

Ukoliko je ulog pobjedničkog spina veći od 10 evra, nagrada će biti isplaćena kao da je ulog bio na 10 evra ili ekvivalentnom iznosu u protivvrijednosti konvertibilnim markama pomnožen sa iznosom množioca (multipliera) koji je unaprijed definisan.

  • Sve nagrade koje se osvoje tokom promocije „Drops&Wins“ biće isplaćene odmah i bez ikakvih uslova. Sva osvojena sredstva biće odmah na raspolaganju za igranje ili isplatu.

PRAVILA PROMOCIJE

FAZA III

NEDELJA 9-12: Nedjeljni Turniri (Regularne nedelje) i Dnevne Prize Drop promocije (Regularni Dani)

U cilju da bi učestvovao u Nedjeljnom Turniru (Regularne nedjelje) i Dnevnim Prize Drop promocijama (Regularni dani) igrač mora igrati igre iz promocije pravim novcem i mora ispuniti uslove promocije.

Svaki spin u iznosu od 1 KM (0,50 evra) ili više na igrama iz promocije omogućiće učešće u Nedjeljnim Turnirima (Regularne nedjelje) i Dnevnim Prize Drop promocijama (Regularni dani).

Igre koje učestvuju u prvoj fazi promocije su: Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen™, Great Rhino Megaways™, John Hunter and the Book of Tut™, The Dog House™, The Dog House Megaways™, Joker’s Jewels™, Chilli Heat™, Fruit Party™, Wild Wild Riches™, Wild West Gold™, Cowboys Gold™, Gems Bonanza™, Big Bass Bonanza™, Madame Destiny Megaways™, The Hand of Midas™, Gates of Olympus™, Joker King™, Hot to Burn Hold and Spin™, Fishin’ Reels™, Juicy Fruits™, Power of Thor Megaways™.

Prva faza promocije podijeljena je na sljedeći način:

o Nedjelja 1: Četrtak 8. april 2021. godine od 00.01 č. (vremenska zona CET) do srijede 14. april 2021. godine 23:59 č. (vremenska zona CET).
o Nedjelja 2: Četrtak 15. april 2021. godine od 00.01 č. (vremenska zona CET) do srijede 21. april 2021. godine 23:59 č. (vremenska zona CET).
o Nedjelja 3: Četrtak 22. april 2021. godine od 00.01 č. (vremenska zona CET) do srijede 28. april 2021. godine 23:59 č. (vremenska zona CET).
o Nedjelja 4: Četrtak 29. april 2021. godine od 00.01 č. (vremenska zona CET) do srijede 5. maj 2021. godine 23:59 č. (vremenska zona CET).

NEDELJNI TURNIRI (Regularne nedjelje)

▪ Kriterijum za rangiranje na rang listu: Najveći jedinstveni dobitak u odosu na iznos beta. Što je veći iznos jedinstvenog dobitka u odnosu na bet, veći je krajnji rezultat.

▪ Nagrade: Očekivani nedjeljni fond za Nedjeljne turnire (Regularne nedjelje) iznosi 31.000 evra raspoređen na 550 keš nagrada po sljedećem principu:

REDNI BROJ NAGRADA
1. mjesto 5.000 €
2. mjesto 3.000 €
3. mjesto 2.000 €
4. i 5. mjesto 1.000 €
od 6. do 10. 500 €
od 11. do 20. 250 €
od 21. do 50. 100 €
 od 51. do 150. 50 €
 od 150. do 400. 20 €
 od 401. do 550. 10 €

▪ Nagrade će biti isplaćene na račun igrača u protivvrijednosti (KM) po kursu unaprijed definisanom od strane provajdera.

▪ Nagrade se igračima dodjeljuju na osnovu krajnjeg rezultata Nedjeljnog turnira koji je prikazan na Rang listi.

▪ Rang lista je prikazana u stvarnom vremenu i igrači u svakom trenutku mogu vidjeti svoju poziciju/plasman na turniru dok igraju bilo koju igru koja učestvuje u promociji.

▪ U slučaju da dva ili više igrača imaju isti rezultat na kraju Nedjeljnog turnira, igrač koji je prvi došao do rezultata će imati bolje mjesto na tabeli.

 

DNEVNE PRIZE DROP PROMOCIJE (Regularne nedjelje)

▪ Kriterijum za dobitak: Bilo koji ulog od 1 KM ili više na igrama iz promocije može igraču donijeti nagradu u bilo kom trenutku.

▪ Pravila za Dnevni Prize Drops kao i spisak nagrada koje se mogu osvojiti u okviru promocije nalaze se u svakoj igri iz promocije i prikazuju trenutno stanje i preostale nagrade iz promocije u stvarnom vremenu.

▪ Nagrade: Očekivani nedeljni fond za Dnevne Prize Drop promocije (Regularni dani) iznosi 31.500 evra. Očekivani dnevni fond za Prize Drop nagrade iznosi 4.500 evra raspoređenih na 100 nagrada po sledećem principu:

Jedna (1) nagrada od 1.000 evra

Dve (2) nagrade od 500 evra

Pet (5) nagrada od 100 evra

Dvanaest (12) nagrada od 50 evra

Šezdeset (60) nagrada od 20 evra

Dvadeset (20) nagrada od 10 evra

▪ Nagrade će biti isplaćene na račun igrača u protivvrijednosti (KM) po kursu unaprijed definisanom od strane provajdera.
▪ Nagrade koje se isplaćuju u okviru Prize Drops promocije (Regularni dani) su fiksne.
▪ Jedan igrač ima pravo da osvoji više od jedne nagrade tokom Dnevne Prize Drop promocije bilo kog dana.
▪ Dnevne Prize Drop promocije završavaće se svakoga dana u 23.59 CEST ili kada predviđene dnevne nagrade budu dodijeljene u cjelosti.

Pravila za naredne faze takmičenja biće objavljivana neposredno pred početak svake naredne faze globalne promocije Drops & Wins – ‘Keš nagrade cijelog dana – spinuj do pobjede’.

U svakoj igri koja je dio promocije i u svakom trenutku možete pročitati detaljna pravila promocije, kao i pogledati spisak preostalih dnevnih nagrada ili Vaše trenutno stanje na tabeli za aktuelni nedjeljni turnir.

Uključi se u igru!