Mozzart Bet promocije

Spremi se za novu nagradnu igru

Mozzart ti nudi priliku da svakog dana osvojiš iPhone 11 svakog dana za vrijeme Evropskog prvenstva. Sve što je potrebno da uradiš je da PADNEŠ TIKET.

O čemu se radi?

U toku Evropskog prvenstva, tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a promašenim samo jednim parom, osvaja iPhone 11. Tako svakog dana!

Koji su uslovi?

 • Tiket mora da sadrži najmanje četiri para koji se igraju tog dana, pri čemu jedan par na tiketu obavezno mora biti s Evropskog prvenstva u fudbalu.
 • U ukupnu kvotu kombinacije ne ulazi kvota sa promašenog para.
 • U slučaju da dva ili više učesnika imaju dobitni tiket sa istom najvećom pogođenom kvotom, prednost ima igrač čiji je tiket vremenski prvi uplaćen.
 • Ukoliko se klađenje na bilo koji sportski događaj sa tiketa poništi, ili se iz nekog drugog razloga u skladu sa Pravilima klađenja sportske kladionice Mozzart za taj događaj računa kvota 1, taj događaj se ne uzima u obzir prilikom obračuna ukupnog koeficijenta.
 • Tiket mora biti uplaćen u danu kada se igra barem jedan meč sa Evropskog prvenstva. Sve utakmice na tiketu moraju biti iz tog takmičarskog dana. Početak odigravanja posljednjeg sportskog događaja koji se nalazi na tiketu mora biti najkasnije do 22 sata tog dana kada je odigran tiket.
 • U obračun ne ulaze tiketi koji sadrže mečeve iz više takmičarskih dana.

Pored gore navedenih uslova, tiket mora da ispuni i sljedeće uslove:

 1. Svi događaji na tiketu moraju biti sportski događaji.
 2. Minimalan broj događaja (parova) na tiketu je 4.
 3. Minimalna uplata po tiketu je 1 KM.
 4. Uslov ne ispunjavaju “sistemski” tiketi, tiketi za klađenje uživo (live bet) i o tiketi sa igrom “ukupno poena igrači”.
 5. Uslov ne ispunjavaju dobitni tiketi i tiketi koji imaju više od jednog promašenog para.

Pravila takmičenja pročitaj klikom.