Mozzart Bet promocije

Osvoji Nintendo Switch

Rezultate možeš da pratiš ovdje.

Vrijeme je da pokažeš svoje znanje na klađenju uživo, jer Mozzart nagrađuje najbolje. Zaprati instagram profil @mozzartbetbih i izzdominiraj! 😎

U periodu od 23. 7. do 27. 7. 2021. pogodi najduži niz parova na dobitnom tiketu uživo klađenja i osvoji fantastični Nintendo Switch Lite – Grey! Pobjednik je igrač koji je pogodio najviše parova na pojedinačnom tiketu uživo klađenja u promotivnom periodu.

Za drugoplasiranog i trećeplasiranog smo pripremili bonuse od 100 KM i 50 KM za besplatno onlajn klađenje.

Sastavi tiket odmah

Pravila:

1) U obračun ulaze samo dobitni tiketi na uživo klađenju.

2) Tiket mora biti uplaćen za izvlačenja u periodu trajanja takmičenja (od 23. 7. 2021. god. od 00:01č do 27. 7. 2021. god. 21:00č)

3) Visina uplate na tikete uživo klađenja koji učestvuju u ovom takmičenju nije određena ograničenjima minimalne ili maksimalne uplate

4) U obračun ulaze samo učesnici koji prate intagram profil @mozzartbetbih (https://www.instagram.com/mozzartbetbih/)

5) U obračun tiketa za takmičenje ne ulaze tiketi sportskog klađenje, onlajn kazina i uživo kazina.

6) Ukoliko bude dva ili više učesnika sa istim brojem pogođenih parova na tiketu uživo klađenja pobjednik je onaj koji je prvi uplatio tiket.

7) Ukoliko se klađenje na bilo koji tiket poništi ili se iz nekog drugog razloga u skladu sa Pravilima klađenja Sportske kladionice MOZZART za taj događaj računa kvota 1, taj tiket se ne uzima u obzir.

8) Svaki igrač može odigrati neograničen broj tiketa na uživo klađenje u periodu trajanja takmičenja.

9) Kompanija Mozzart d. o. o. zadržava pravo da izmijeni pravila takmičenja bez prethodnog obavještenja ili da promociju u potpunosti zaustavi.

DONESI ODLUKU